Necessärens plats på semesternAugust 16, 2012October 1, 2015admin

Under resor är det vissa saker som man vet kommer ta upp en hel del plats i väskan. För många kvinnor, men även för en hel del män, är just necessären en sådan sak. Det finns mycket från badrumsskåpet som man skulle vilja ta med sig, vilket också resulterar i att just denna typ av produkter tar plats. Men om man ska vara ute och vandra i naturen? Visst borde necessärens storlek kunna minskas under hikingen?

Att ta med sig smink under friluftssemestern kan kännas som en motsägelse mot den sunda livsstilen. Är man van vid att sminka sig kan det vara svårt att avstå även om det är semester. Det finns faktiskt positiva fördelar med att använda lite av sminket även fast solen skiner och man är på semester. Hittar man dessutom billigt smink, behöver man inte oroa sig över att tappa bort det eller att något ska hända. Några av de fördelar med att ha mig sig smink i packningen är saker som att:

  • Smink kan innehålla solskydd som skydd mot solen
  • Smink kan innehålla vårdande ingredienser som ger fukt
  • Mineralsmink är skonsamt mot huden och innehåller inte några kemikalier

Vem vet vad som kommer att hända under den period som man är ledig? Även fast man är ute i mer grönskande trakter mot vad man brukar, kan det komma tillfällen då man känner för att piffa upp sig lite. Det klassiska svenska friluftslivet går faktiskt att anpassa efter ens egna intressen.